Wrap N Care
voor draagconsulten en meer...

Consulten

Er zijn verschillende mogelijkheden op knoopgebied. De keuze is reuze! Vooraf zullen we jouw wensen en vragen bespreken en een afspraak maken waarbij ik je op locatie kan ontvangen,het is ook mogelijk dat ik met mijn draagpoppen en dragers aan huis kom. 

 

Single knoopconsult :

Je leert 1 knoop en daarnaast krijg je informatie over de verschillende draagdoeken die er op de markt zijn. We zullen beginnen met het oefenen door middel van een draagpop. Dit zodat je op een veilige en ergonomische manier leert dragen. Als je de techniek onder de knie hebt zullen we oefenen met je eigen baby als je dit wilt. Een eigen draagdoek is niet nodig, er zullen er voldoende beschikbaar zijn. Het consult duurt ongeveer 90 minuten. Na het consult krijg je een uitgebreid stappenplan om verder mee te oefenen thuis. Mocht je een draagdoek willen lenen kan dit ook.

Prijs: 35 euro per uur

Stellenconsult:

Wil je met je partner leren knopen? Dan is een partnerconsult een mogelijkheid. Tijdens dit consult leer je 1 knoop, door samen de knoopwijze door te nemen en te oefenen ervaar je hoe het moet. Aan het eind van dit consult kun je elkaar feedback geven op de knoop. Na het consult krijg je een uitgebreid stappenplan om thuis verder mee te oefenen. Doordat ik meerdere poppen in mijn bezit heb is met mogelijk om tegelijkertijd te leren knopen. Je hoeft niet steeds op elkaar te wachten.  

Prijs: 75 euro

 

 

Het is handig om iemand mee te nemen die op je kindje en/ of past terwijl jij je concentreert op het leren knopen van de doek of het passen van dragers .