Wrap N Care
voor draagconsulten, babymassages en meer...

Privé cursus babymassage in Zeeuws- Vlaanderen

Eén-op-één met je baby of samen met je partner je kindje masseren. Ik kom de privé cursus babymassage bij jullie thuis in Zeeuws- Vlaanderen geven. Voor een baby is de rust van thuis vaak belangrijk en kan je makkelijker rekening houden met het ritme van je baby. Voor snel overprikkelde baby’s, prematuur of dy smature baby’s biedt een cursus babymassage ook de nodige rust en aandacht. De  cursus bestaat uit 3 lessen van 45 minuten. 

Data en tijden zijn in overleg. 

Nadien krijg je een mooie reader met alle technieken en een flesje natuurlijke massageolie.

Check voor mogelijke vergoeding je zorgverzekeraar. Een aantal verzekeraars vergoedt een cursus vanuit de aanvullende verzekering.

Data: In overleg

Locatie: thuis of online via Google Meet/ MS teams 

3 lessen van 45min voor €90.- totaalDigitaal: 65.-

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Groepscursus babymassage

In de groepscursus leer je natuurlijk alle fijne kneepjes, krijg je een mooie reader met alle informatie, theorie en technieken. Daarnaast krijg je een flesje fijne olie speciaal voor babymassage. 

Door de groepen bewust klein te houden is er genoeg ruimte voor individuele vragen en kan er een rustige omgeving worden gecreëerd. 

Data: In overleg
Locatie: Wisselende locaties
3 lessen van 45min voor €60.- totaal.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Workshop Babymassage


Misschien wil je liever eerst kennis maken met babymassage of iemand een les babymassage cadeau geven. Dan is de workshop babymassage iets voor jou! In de workshop maak je kennis met de beginselen van babymassage en leer je een aantal van de massagetechnieken. Je kan daarna aan de slag met de technieken!


Data: In overleg
Locatie: Aan huis of online via Google Meet/MS teams
1 les van 45 min voor €25.- p.p. Digitaal: €20.- p.p-